Ocesue.com

Insights that Echo Beyond the Echo Chamber

Pets

Glumica na crveni tepih dovela svog psa vodiča: Ispisala sam povijest Zlatnih globusa

GLUMICA Aria Mia Loberti, zvijezda serije All The Light We Cannot See, zablistala je na crvenom tepihu tijekom Zlatnih globusa, a na crveni je tepih povela i svog psa vodiča Miss Ingrid.

Aria je inače slijepa, a ovim je potezom, kako kaže, ispisala povijest Zlatnih globusa. “Ovo je prvi put da je pas vodič za slijepe bio na tepihu”, rekla je glumica koja je pričala i o važnosti svoje uloge u seriji koja je bila nominirana za Zlatni globus.

“Ovo je prvi put u povijesti da smo imali autentičnu reprezentaciju lika u filmu ove veličine. Bila mi je čast predstavljati svoju zajednicu i kulturu. To nikad prije nije bilo napravljeno i to je jako velika odgovornost”, ispričala je Aria.

Serija je bazirana na istoimenom romanu autora Anthonyja Doerra, koji je osvojio Pulitzerovu nagradu. Dvoje mladih ljudi pokušava preživjeti Drugi svjetski rat: slijepa Francuskinja koja se skriva u gradu i njemački vojnik koji je prisiljen boriti se za Treći Reich. Njihovi životi se u jednom trenutku isprepliću i moraju zajedno surađivati kako bi preživjeli.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *